Strikealert

På lager
Varenr
LD1002

Endelig en lynpejler som er bærbar, billig og let at bruge.

Strikealert opdager lyn op til 40 mile (64 km) væk og angiver om tordenvejret er på vej væk eller kommer nærmere. Det er ikke uden grund at Strikealert er blevet vist på CNN og NBC news. Lynnedslag er den største grund til vejrrelaterede dødsårsager. Så vær forsigtig derude. Hvad enten man sejler, spiller golf, cykler eller om børnene er på fodboldbanen, så brug Strikealert til at give et varsel om torden.

Strikealert angiver lynnedslag på følgende måde

Når et lyn slår ned, vil Strikealert med den rigtige lysdiode angive afstanden til nedslaget. Denne lysdiode vil lyse i 2 minutter medmindre et andet lyn slår ned indenfor dette tidsrum. Hvis et nyere nedslag er længere væk vil lysdioden til denne afstand lyse i 2 sekunder og derefter vende tilbage til den lysdiode som var nærmere for at afslutte de 2 minutter. Hvis et lynnedslag er nærmere erstatter det den sidst angivne distance.

Afstandene angives på følgende måde

0-6, 6-12, 12-24 og 24-40 miles. (0-9, 9-19, 19-38 og 38-64 km)

Strikealert angiver på følgende måde om tordenvejret nærmer sig eller er på vej væk.

Hvis LED skifter fra grøn til rød så kommer tordenvejret nærmere.

Hvis LED skifter fra rød til grøn er tordenvejret på vej væk.

Hvis LED skifter fra center LED til de yderste LED så er torden stationær eller der er ikke nok data til at angive retningen på torden vejret.

Retningen kan ikke bestemmes hvis der ikke har været lyn nok til at kunne identificere en trend. Der skal ca. 5 minutter til med lynnedslag for at kunne bestemme en retning.

Special Price 499,00DKK Regular Price 588,00DKK
- +